Sopa fria de morango, tomate e coco

4.5 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 doses

Składniki

  • tomate coração de boi cortado em pedaços
    500 g
    500 g tomate maduro, cortado em pedaços
  • morangos
    450 g
  • vinagre de sidra
    1 ½ c. sopa de
  • pepino
    160 g
  • cebolinha nova
    30 g
  • água de coco previamente congelada em cuvetes de gelo
    80 g
  • sal
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • azeite
    20 g
  • Leite de coco q.b. p/ guarnecer
  • Manjericão só as folhas q.b. p/ guarnecer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 612.8 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 486 kJ / 116.2 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 16.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...