Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di acqua
- 720 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 100 grammi
- Kalorie
- 854 kJ / 204.1 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.7 g
- Sód
- 301.3 mg
Alternatywne przepisy
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1小时 30 分钟
Impasto per pane veloce
45min
Grissini intrecciati alla paprika
2小时 30 分钟
Pane intrecciato timo e limone
4 godz.
Michetta (TM6)
6óra 30p
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Lingue croccanti
45min
Grissini Rubatà
2小时 30 分钟
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Impasto base per pane
1h
Focaccia millebolle
28h