Birnensenf mit Rosmarin

Birnensenf mit Rosmarin

3.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
7 Einmachgläser

Składniki

  • Senfkörner
    110 g
  • Fenchelsamen
    1 TL
  • Birnen reif, geschält, geviertelt, entkernt (siehe Tipp)
    1150 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    40 g
  • Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft
    4 Zweige
  • Zucker
    100 g
  • Salz
    1 TL
  • Apfelessig
    120 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Einmachglas

Kalorie 242.4 kcal / 1014.2 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 45.5 g
Błonnik 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...