
Urządzenia i Akcesoria
Birnensenf mit Rosmarin
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
7 Einmachgläser
Składniki
-
Senfkörner110 g
-
Fenchelsamen1 TL
-
Birnen reif, geschält, geviertelt, entkernt (siehe Tipp)1150 g
-
Zitronensaft, frisch gepresst40 g
-
Rosmarin, frisch Nadeln abgezupft4 Zweige
-
Zucker100 g
-
Salz1 TL
-
Apfelessig120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Einmachglas
Kalorie
242.4 kcal /
1014.2 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
6.3 g
Węglowodany
45.5 g
Błonnik
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Einfach Einmachen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria