Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di lamponi e limoni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
7 vasetti
Składniki
-
900 g di lamponi
-
500 g di zucchero gelificante 2:1
-
1 cucchiaino di olio di semi di girasole
-
120 g di succo di limone, spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
1.9 g
Kalorie
1749.7 kJ /
418.2 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
100.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confetture
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Wrap con moussaka
Brak ocen
Crema al limone
Brak ocen
Salsa olandese allo yogurt
Brak ocen
Pan brioche
9 godz. 30 min
Salsa olandese
Brak ocen
Pasticcio di carne inglese
1 godz. 40 min
Capuns grigionesi
35 min
Delizie di mela e meringa
2 godz.
Burro
40 min
Muffin al cioccolato e noci
30 min
Chicchi di caffè
1 godz. 15 min
Riso al latte
45 min