![Gelatina di lamponi e limoni Gelatina di lamponi e limoni](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8DB57BFF-FE87-4FA6-912B-14C0156AFD6B/Derivates/9c61f010bfd2609452a6bb23d20ec46f8139c6a6.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g di lamponi
- 500 g di zucchero gelificante 2:1
- 1 cucchiaino di olio di semi di girasole
- 120 g di succo di limone, spremuto fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 1749.7 kJ / 418.2 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 100.9 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Błonnik
- 9.8 g