Gelatina di lamponi e limoni

Gelatina di lamponi e limoni

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
7 vasetti

Składniki

  • di lamponi
    900 g
  • di zucchero gelificante 2:1
    500 g
  • di olio di semi di girasole
    1 cucchiaino
  • di succo di limone, spremuto fresco
    120 g

Wartości odżywcze na 1 vasetto

Kalorie 418.2 kcal / 1749.7 kJ
Białko 1.9 g
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 100.9 g
Błonnik 9.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...