Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di lamponi e limoni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
7 vasetti
Składniki
-
900 g di lamponi
-
500 g di zucchero gelificante 2:1
-
1 cucchiaino di olio di semi di girasole
-
120 g di succo di limone, spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
1.9 g
Kalorie
1749.7 kJ /
418.2 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
100.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confetture
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Cupcake alle carote
Ninguna valoración
Mousse au Chocolat
Ninguna valoración
Barrette cheesecake alle patate dolci
Ninguna valoración
Tarte flambé
40min
Grissini
2h
Chutney di pere
50min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Ninguna valoración
Zabaglione
15min
Vermicelles
3h 15min
Torta di Zugo al kirsch
4h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Marshmallow
2h 30min