Urządzenia i Akcesoria
Gelatina di lamponi e limoni
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
7 vasetti
Składniki
-
900 g di lamponi
-
500 g di zucchero gelificante 2:1
-
1 cucchiaino di olio di semi di girasole
-
120 g di succo di limone, spremuto fresco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 vasetto
Białko
1.9 g
Kalorie
1749.7 kJ /
418.2 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
9.8 g
Węglowodany
100.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confetture
11 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Crème caramel
Brak ocen
Confettura di more e pere
Brak ocen
Marmellata di albicocche per la dispensa
Brak ocen
Gelato soft alla vaniglia
13 godz.
New York cheesecake
6 godz. 30 min
Crema inglese
15 min
Fastenwähe di Basilea
2 godz.
Crème caramel al cioccolato
1 godz. 30 min
Crema catalana
40 min
Pancakes dolci o salati
Brak ocen
Salsa al caramello
1 godz. 30 min