Urządzenia i Akcesoria
Dr. Pop BBQ Sauce
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 1 godz. 5 min
15 portions
Składniki
-
yellow onion cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 oz
-
soda e.g. Dr. Pepper®24 oz
-
dark brown sugar4 oz
-
molasses2 oz
-
tomato paste12 oz
-
apple cider vinegar2 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
yellow mustard1 oz
-
dried ground cumin½ tsp
-
salt1 ½ tsp
-
ancho chili powder1 tbsp
-
honey2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
328.4 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
338 kJ /
80.8 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
16.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Southern BBQ
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Pimento Spread
5 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Margarita
10 min
Pico De Gallo
15 min
Chocolate Raspberry Dream
10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1 godz.
Eggs with herb sauce and Easter biscuits
Brak ocen
Tex-Mex Bowl
50 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min
Cilantro Lime Sauce
10 min