烤真鯛佐香料油

烤真鯛佐香料油

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 真鯛 (嘉鱲魚) 整尾殺好,約500克,(詳見要訣)
    1
  • 調味用
  • 黑胡椒粉 調味用
  • 切片(約0.2 公分)
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽
    1 支
  • 蒜頭
    3 顆
  • 紅蔥頭 對切半
    2 個
  • 新鮮巴西利葉
    20 克
  • 多備一些抹油用
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 40.5 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 2103.2 kJ / 502.7 kcal
Tłuszcz 42.4 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...