Urządzenia i Akcesoria
Braised Yee Mee
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
150 g boneless chicken drumsticks, cut in slices (1 cm)pork fillets cut in slices (1 cm)150 g
-
light soy sauce1 tsp
-
sesame oil dark (roasted)1 tsp
-
white pepper powder adjust to taste2 pinches
-
garlic cloves15 g
-
oil30 g
-
fresh ginger cut in thin slices10 g
-
oyster sauce10 g
-
dark soy sauce10 g
-
½ tsp chicken stock powdersalt½ tsp
-
water450 - 500 g
-
dried yee mee (Chinese e-fu noodles)400 g
-
choy sum (sawi), stems removed120 g
-
100 g fish cakesprawns deshelled100 g
-
1 sprig coriander leaves, chopped, to garnishspring onion chopped, to garnish1 sprig
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1113 kJ /
266 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Asian All-in-One
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Char Kway Teow
15 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Oil-free honey chicken wings
50 min
Ginger sesame oil chicken
25 min
Fried Beehoon
20 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Lemon Chicken
25 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min