Urządzenia i Akcesoria
Melon and cucumber sour mocktail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 glasses
Składniki
-
honeydew melon flesh only, cut into pieces400 g
-
cucumber peeled and cut into pieces200 g
-
fresh basil leaves only, plus extra, to garnish2 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
freshly squeezed lime juice50 g
-
egg white1
-
ice cubes plus extra, to serve500 g
-
agave syrup to taste40 - 60 g
-
tonic water to taste200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
40.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
467.4 kJ /
111.7 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesy roasted vegetable muffins
Brak ocen
Cashew and Cacao Smoothie
5 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Lemon Ginger Sour
15 min
Garlic (Skin) Salt
1 godz. 55 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Curry potato soup
35 min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6 godz. 5 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
French Omelet for Two
30 min