Urządzenia i Akcesoria
Melon and cucumber sour mocktail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 glasses
Składniki
-
honeydew melon flesh only, cut into pieces400 g
-
cucumber peeled and cut into pieces200 g
-
fresh basil leaves only, plus extra, to garnish2 sprigs
-
freshly squeezed lemon juice100 g
-
freshly squeezed lime juice50 g
-
egg white1
-
ice cubes plus extra, to serve500 g
-
agave syrup to taste40 - 60 g
-
tonic water to taste200 - 250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 glass
Sód
40.8 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
467.4 kJ /
111.7 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
27.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low Carb Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Pistachio 'crème brûlée'
3 godz. 20 min
Jewish Chicken Soup
50 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Brak ocen
Fruit Smoothie
Brak ocen
Garden Green Crêpes
1 godz. 15 min
Guacamole
Brak ocen
Zoodles with Bolognese Sauce
40 min
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3 godz. 10 min
Pork Ball Soup With Cabbage
40 min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 godz. 5 min
Sugar-free strawberry pistachio slice
50 min