Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua, para el Varoma
- 1000 g de papas cambray
- ¾ lata de cerveza, oscura
- 1 pollo, entero
- hojas de romero fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 8866 kJ / 2111 kcal
- Białko
- 67 g
- Węglowodany
- 257 g
- Tłuszcz
- 97 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 17 g
- Sód
- 17349 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Arroz a la mexicana
50min
Bisteces a la mexicana
30min
Carne de res a la jardinera
40min
Papas con chorizo
40min
Plátanos y camotes al Varoma
1 Std. 15 Min
Frijoles de la olla
2h
Pescado en caldo de arroz con verduras
35min
Crepas dulces con piñones, pistaches y especias
3 godz. 40 min
Frijoles charros
35min
Verduras al Varoma con zabaglione de parmesano TM6
50min
Adobo con carne
50min
Papas con chorizo
40min