Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de aceitunas verdes sin hueso
- 45 g de filetes de anchoa en aceite (1 lata)
- 50 g de piñones tostados
- 10 g de albahaca fresca (hojas y parte del tallo)
- 10 g de perejil fresco
- 30 g de alcaparras (escurridas)
- 1 cucharadita de piel de limón rallada
- 80 g de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 475 g
- Kalorie
- 6336 kJ / 1514 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 18.7 g
- Tłuszcz
- 156.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.6 g
- Błonnik
- 11.8 g
- Sód
- 6253.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto de tomates secos
5min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Strudel de champiñones y espinacas
1h 30 min
Tarta de Cabrales y ricota
1h 10min
Mule Moscovita con granada y menta
10min
Galette de setas
1h
Scones con mantequilla de frambuesa
50 min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Salmón con salsa de yogur y crumble de nueces
1h
Tostas de pan de albahaca, queso a las hierbas con piñones y aceite de limón
1h 50min
Galettes dulces de trigo sarraceno (sin gluten)
35 min
Risotto con calabaza y roquefort
45min