焗烤肉醬茄子捲

焗烤肉醬茄子捲

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 人份

Składniki

番茄肉醬
  • 洋蔥 切塊
    80 克
  • 紅蘿蔔
    30 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 橄欖油
    15 克
  • 豬絞肉
    200 克
  • 罐裝番茄碎
    200 克
  • 白酒 或清酒
    30 克
  • 番茄糊
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
茄子蔬菜捲
  • 圓茄
    400 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 橄欖油
    2 大匙
  • 紅甜椒 切成約4公分寬
    ½
  • 黃甜椒 切成約4公分寬
    ½
  • 金針菇
    150 克
  • 綠蘆筍 細,切段,約7 公分長

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 2523.5 mg
Białko 47.8 g
Kalorie 5033.6 kJ / 1203.1 kcal
Tłuszcz 86.3 g
Błonnik 21.4 g
Tłuszcz nasycony 21.8 g
Węglowodany 62.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...