紅燒肉
TM31 TM5 TM6

紅燒肉

4.0 (33 oceny)

Składniki

  • 20 克 油
  • 10 克 薑, 切片
  • 500 克 帶皮五花肉, 切塊(約3X3公分)
  • 30 - 50 克 冰糖 ,依個人口味調整(詳見要訣)
  • 30 - 50 克 醬油 ,依個人口味調整(詳見要訣)
  • 50 克 米酒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2384 kJ / 570 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
18.8 g
Tłuszcz
47.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy