麻油雞

麻油雞

3.5 31 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 老薑 切片
    80 克
  • 黑麻油
    30 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    800 克
  • 米酒
    500 克
  • 200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 36.94 g
Kalorie 2279 kJ / 544 kcal
Tłuszcz 21.33 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 1.24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...