Urządzenia i Akcesoria
清炒花椰菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
紅蘿蔔 切片20 克
-
蔥 切段10 克
-
水50 克
-
白花椰菜 切小朵200 克
-
綠色花椰菜 切小朵200 克
-
鹽½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.254 g
Kalorie
220 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
2.683 g
Błonnik
2.727 g
Węglowodany
5.183 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan