Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 15 克 薑 ,切片
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切段
- 20 克 黑麻油
- 800 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
- 20 克 米酒
- 30 克 醬油膏
- 30 克 醬油
- 10 克 新鮮九層塔 ,只取葉子
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1382 kJ / 330 kcal
- Białko
- 42.05 g
- Węglowodany
- 2.91 g
- Tłuszcz
- 14.72 g
- Błonnik
- 0.168 g