炒高麗菜
TM5 TM6

炒高麗菜

4.4 (57 ocen)

Składniki

  • 20 克 油
  • 10 克 薑 ,切片
    lub 10 克 蒜頭 ,切片
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮、切片
  • 300 克 高麗菜 ,切塊(詳見要訣)
  • 30 克 新鮮黑木耳 ,切條
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
352.4 kJ / 84.3 kcal
Białko
1.2 g
Węglowodany
10.2 g
Tłuszcz
5.2 g
Błonnik
1.025 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy