紅燒牛腩

紅燒牛腩

4.2 22 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 人份

Składniki

  • 蒜頭
    2 粒
  • 20 克
  • 洋蔥 切塊
    100 克
  • 豆瓣醬
    2 大匙
  • 牛腩 切塊(約3公分),以滾水川燙去除血水
    600 克
  • 蠔油
    2 大匙
  • 新鮮鳳梨 切厚片
    200 克
  • 紅蘿蔔 切塊
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 (opcjonalnie) 切斜片
    10 克
  • 200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 15.8 g
Kalorie 1493 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...