Urządzenia i Akcesoria
Ajvar - Rote Paprikasauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
rote Paprika geviertelt, entkernt10
-
Auberginen halbiert1 - 2
-
Knoblauchzehen5
-
Olivenöl100 g
-
Salz2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
13 g
Kalorie
3157 kJ /
755 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
29.1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grillparty!
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Fruchtig-scharfe Gemüse-Salsa - Antep Ezmesi
1 godz. 15 min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 godz. 20 min
Cevapcici-Spieße aus Lammfleisch mit Fetadip
30 min
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min
Ajvar
1 godz.
Poca (türkische Hörnchen)
2 godz. 10 min
Partywürstchen
1 godz. 10 min
Sambal
20 min
Scharfe Aioli
10 min
Zaziki
10 min
Za´atar-Brot
1 godz. 40 min