Urządzenia i Akcesoria
Ajvar - Rote Paprikasauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
rote Paprika geviertelt, entkernt10
-
Auberginen halbiert1 - 2
-
Knoblauchzehen5
-
Olivenöl100 g
-
Salz2 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
13 g
Kalorie
3157 kJ /
755 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
29.1 g
Węglowodany
53 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grillparty!
24 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1 godz. 20 min
Zaziki
10 min
Ajvar
1 godz.
Paprika-Auberginen-Mus - Ajvar
1 godz. 20 min
Olivensauce
10 min
Paprika in Essig-Öl-Marinade
1 godz. 10 min
Eingelegte Paprikaschoten im Glas
40 min
Champignons in Öl-Wein-Rosmarin-Marinade
2 godz.
Dille und Feta Fladenbrot
1 godz. 20 min
Süß-scharfe Chilisauce
45 min
Peperoni-Sauce süß-sauer (酸甜辣酱)
30 min
Italian Sauce
30 min