Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g Pflanzenöl
- 120 g Olivenöl
- 4 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 10 Stängel Kerbel, abgezupft
- 3 Stängel Estragon, abgezupft
- 100 g Milch (H-Milch), zimmerwarm
- 1 Knoblauchzehe
- 4 - 5 Prisen Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2867 kJ / 685 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 73 g
Alternatywne przepisy
Radieschen-Dip
10 min
Tomaten-Ketchup
1h 30 min
Rettich mit Boz’ner Sauce
55 min
Roquefort-Dressing
10 min
Spargelcremesuppe
25 min
Champignoncremesuppe
15 min
Scharfes Rindfleischpesto
40 min
Rotkraut
30 min
Exotische Cocktailsauce mit Frutti di Mare
20 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 min
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 min
Schnelle Aioli
10 min