Urządzenia i Akcesoria
銅鑼燒
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
5 人份
Składniki
-
蛋黃2 顆
-
蜂蜜 (約 1 大匙)20 克
-
牛奶 (約 5 大匙)75 克
-
沙拉油 (約 1 大匙)13 克
-
醬油 (opcjonalnie) 上色用¼ 茶匙
-
低筋麵粉 (約⅔杯),過篩100 克
-
蛋白2 顆
-
糖 (共約2.5 大匙)35 克
-
蜜紅豆餡 適量,自製或市售
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
78.4 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
629.3 kJ /
150.5 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
77.1 g
Węglowodany
23.1 g