銅鑼燒

銅鑼燒

4.2 5 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
5 人份

Składniki

  • 蛋黃
    2 顆
  • 蜂蜜 (約 1 大匙)
    20 克
  • 牛奶 (約 5 大匙)
    75 克
  • 沙拉油 (約 1 大匙)
    13 克
  • 醬油 (opcjonalnie) 上色用
    ¼ 茶匙
  • 低筋麵粉 (約⅔杯),過篩
    100 克
  • 蛋白
    2 顆
  • (共約2.5 大匙)
    35 克
  • 蜜紅豆餡 適量,自製或市售

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 78.4 mg
Białko 4.2 g
Kalorie 629.3 kJ / 150.5 kcal
Tłuszcz 4.6 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 77.1 g
Węglowodany 23.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...