Urządzenia i Akcesoria
Knäckebrot mit Parmesan und Rosmarin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
30 Scheiben
Składniki
-
Parmesan in Stücken80 g
-
Rosmarin Nadeln abgezupft4 Zweige
-
Weizenkörner300 g
-
Milch250 g
-
Butter in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Salz½ - 1 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen½ TL
-
Mehl zum Bemehlen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
279 kJ /
67 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Cranberry-Kokos-Knäckebrote
2 godz. 15 min
Mohn-Rosmarin-Knäckebrot
1 godz.
Zwiebelbaguettes
3 godz.
Käse-Zwiebel-Erdnüsse
40 min
Vollkorn-Brötchen
2 godz.
Walnuss-Knäckebrot
1 godz. 50 min
Müsliriegel
1 godz.
Vollkornspitze
24 godz.
Mohn-Cracker
2 godz.
Walnuss-Chili-Baguettes
1 godz. 15 min
Vollwert-Brötchen/Baguettes
40 min