Puten-Ei-Aufstrich

Puten-Ei-Aufstrich

4.2 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
15 Portionen

Składniki

  • Dill abgezupft
    ½ Bund
  • Petersilie abgezupft
    ½ Bund
  • geräucherte Putenbrust in Scheiben
    80 g
  • Quark, 20% Fett
    250 g
  • Frischkäse
    200 g
  • hart gekochte Eier gepellt, halbiert
    3
  • Senf mittelscharf
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ¼ TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 85 kcal / 354 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...