Urządzenia i Akcesoria
Puten-Ei-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
15 Portionen
Składniki
-
Dill abgezupft½ Bund
-
Petersilie abgezupft½ Bund
-
geräucherte Putenbrust in Scheiben80 g
-
Quark, 20% Fett250 g
-
Frischkäse200 g
-
hart gekochte Eier gepellt, halbiert3
-
Senf mittelscharf1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
354 kJ /
85 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Finessen 2/2016
26 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Frischkäse-Senf-Creme
10 min
Schinkenaufstrich
10 min
Käsecreme mit Schinken
5 min
Hüttenschmaus
5 min
Apfel-Zwiebel-Aufstrich
1 godz. 10 min
Käse-Dill-Aufstrich
5 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 min
Gurken-Schinken-Aufstrich
10 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Eier-Puten-Aufstrich
20 min
Thunfischaufstrich
10 min