Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Teig
- 180 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 400 g Mehl Type 550
- 50 g Olivenöl
- ½ TL Salz
Rosmarinöl und Fertigstellung
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Zweige Rosmarin, frisch, abgezupft
- 50 g Olivenöl
- 20 Scheiben Bacon
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kräuterfaltenbrot
1h 20min
Käse-Schinken-Stangen
1 godz.
Pizza-Profiteroles
2 Std.
Kräuter-Bacon-Schnecken
2 Std.
Preiselburger mit Ziegenfrischkäse
2 Std.
Mini-Calzonen
1h 40min
Mini-Zupf-Pizzen
1h 45min
Burger-Muffins
1h 40min
Flammkuchenschnecken am Stiel
1h 50min
Flammkuchen, klassisch
1 godz.
Flammküchlein
1h 20min
Fächerkartoffeln
1 godz. 5 min