Urządzenia i Akcesoria
義式蘭姆香腸燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭40 克
-
特級初榨橄欖油20 克
-
奶油30 克
-
義大利米 (如:Carnaroli, Arborio),烹煮時間約14-15分鐘(詳見要訣)300 克
-
香腸,煙燻 切片150 克
-
蘭姆酒50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蔬菜高湯650 克
-
帕瑪森起士粉30 克
-
黑胡椒粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
15.2 g
Kalorie
2522 kJ /
602 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
73.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SIMONE北義家鄉味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan