Urządzenia i Akcesoria
西班牙蒜辣蝦
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
帶殼蝦500 克
-
新鮮巴西利葉4 - 5 根
-
蒜頭10 克
-
橄欖油130 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
蒜頭 用刀身拍扁15 克
-
新鮮紅辣椒 切段½ 根
-
番茄糊 (opcjonalnie)15 克
-
蒜頭 切片20 克
-
乾辣椒 剪段5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
2571.7 mg
Białko
116.4 g
Kalorie
7485 kJ /
1790.7 kcal
Tłuszcz
138.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
900.9 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
30分鐘快手菜
12 Przepisów
Tajwan
Tajwan