Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 帶殼蝦
- 4 - 5 根 新鮮巴西利葉
- 10 克 蒜頭
- 130 克 橄欖油
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- 15 克 蒜頭 ,用刀身拍扁
- ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切段
- 15 克 番茄糊 (opcjonalnie)
- 20 克 蒜頭 ,切片
- 5 克 乾辣椒 ,剪段
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 7485 kJ / 1790.7 kcal
- Białko
- 116.4 g
- Węglowodany
- 19.1 g
- Tłuszcz
- 138.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 900.9 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 2571.7 mg