西班牙蒜辣蝦
TM6 TM5 TM31

西班牙蒜辣蝦

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 500 克 帶殼蝦
  • 4 - 5 根 新鮮巴西利葉
  • 10 克 蒜頭
  • 130 克 橄欖油
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖
  • 15 克 蒜頭 ,用刀身拍扁
  • ½ 根 新鮮紅辣椒 ,切段
  • 15 克 番茄糊 (opcjonalnie)
  • 20 克 蒜頭 ,切片
  • 5 克 乾辣椒 ,剪段

Wartości odżywcze
na 4 人份
Kalorie
7485 kJ / 1790.7 kcal
Białko
116.4 g
Węglowodany
19.1 g
Tłuszcz
138.6 g
Tłuszcz nasycony
900.9 g
Błonnik
4 g
Sód
2571.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy