Urządzenia i Akcesoria
Cider-brined pork chops with apple dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portion
Składniki
Cider-brined pork chops
-
cider (see Tip)350 g
-
sea salt, flakes30 g
-
rosemary, dried, chopped1 tbsp
-
sage leaf, dried1 tbsp
-
thyme, dried1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
apple, type Granny Smith peeled, cored and cut into quarters1
-
cider vinegar2 tbsp
-
maple syrup, pure2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
chive, fresh cut into quarters6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.7 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
2735.8 kJ /
651.4 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Christmas Tree Spinach Puff
1h
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Charcoal waffle cones
35min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Miso fish with green beans and chickpea puree
3h
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Tomato Soup with Burrata
35min