Urządzenia i Akcesoria
Cider-brined pork chops with apple dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portion
Składniki
Cider-brined pork chops
-
cider (see Tip)350 g
-
sea salt, flakes30 g
-
rosemary, dried, chopped1 tbsp
-
sage leaf, dried1 tbsp
-
thyme, dried1 ½ tsp
-
black pepper, ground½ tsp
-
pork loin chops (approx. 350 g each)4 - 6
-
grapeseed oil for brushing
Apple dressing
-
apple, type Granny Smith peeled, cored and cut into quarters1
-
cider vinegar2 tbsp
-
maple syrup, pure2 tsp
-
grapeseed oil90 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
chive, fresh cut into quarters6 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
194.7 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
2735.8 kJ /
651.4 kcal
Tłuszcz
48.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Węglowodany
6.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Cooking Long Pasta
Keine Bewertungen
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 Std. 30 Min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 Min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Shrimp Louie Salad
1 Std. 30 Min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter)
10 Min
Beef Stroganoff
40 Min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25 Min
Chicken and Bulgur Soup
40 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.