Cider-brined pork chops with apple dressing
TM6

Cider-brined pork chops with apple dressing

1.0 (1 ocena)

Składniki

Cider-brined pork chops

  • 350 g cider (see Tip)
  • 30 g sea salt, flakes
  • 1 tbsp rosemary, dried, chopped
  • 1 tbsp sage leaf, dried
  • 1 ½ tsp thyme, dried
  • ½ tsp black pepper, ground
  • 4 - 6 pork loin chops (approx. 350 g each)
  • grapeseed oil, for brushing

Apple dressing

  • 1 apple, type Granny Smith, peeled, cored and cut into quarters
  • 2 tbsp cider vinegar
  • 2 tsp maple syrup, pure
  • 90 g grapeseed oil
  • 1 tbsp wholegrain mustard
  • 6 sprigs chive, fresh, cut into quarters

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2735.8 kJ / 651.4 kcal
Białko
48.9 g
Węglowodany
6.3 g
Tłuszcz
48.3 g
Tłuszcz nasycony
11.1 g
Błonnik
0.9 g
Sód
194.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy