Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů vody
- 40 gramů čerstvého droždí
- 1 čajová lžička krystalového cukru
- 150 gramů žitné mouky chlebové, plus navíc na posypání
- 250 gramů hladké mouky
- 100 gramů celozrnné pšeničné mouky
- 15 gramů soli
- 1 čajová lžička balzamikového octa
- 1 polévková lžíce celého kmínu
- 150 gramů zakysané smetany, 18% tuku
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 595 kJ / 142 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 387 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2óra 10p
Podmáslový chléb
4h 35min
Chléb se semínky a cibulkou
1h 50min
Žitný vícezrnný chléb
1h 15min
Tradiční chléb se semínky
1h 50min
Křupavý jogurtový chléb
3óra
Pivní chléb
3h 40min
Pšeničný kváskový chléb se slunečnicovými semínky
12 godz.
Celozrnné špaldové housky
35min
Kváskový chléb
16h 30min
Portugalský chléb (Pão de água)
3 godz. 30 min