![Dairy-free Mango Ice Cream Dairy-free Mango Ice Cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/AB1666EC-1235-4877-A17D-CB962D781560/Derivates/b7c5183f-85a9-41b9-893d-436f34b0bc20.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g sugar
- ½ tsp natural vanilla extract
- 300 g frozen mango pieces
- 150 g soya yoghurt, vanilla flavoured
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 581.5 kJ / 139 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 32.5 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 5.9 mg
Alternatywne przepisy
Papaya Sorbet
15min
Vegan Strawberry Ice Cream
5 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40 min
Gluten and Dairy-free Tiramisu
9 Std. 20 Min
Oat Milk
1 Std. 10 Min
Soya Milk Ice Cream
10h 15min
Celery and Cashew Nuts
20 Min
Fruit Ice Cream
5 min
Frozen Fruit Sorbet
5 min
Coconut butter
5 min
San Francisco
5 min
Steamed Fish
30 Min