Wersje kompatybilne
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g açúcar demerara
- 150 g morangos frescos, picados
- 50 g água
- 60 g farinha de trigo
- 300 g leite integral
- 2 gemas de ovos
- 180 g chocolate branco, em pedaços
- q.b. manteiga sem sal para untar
- 4 claras de ovos
- 1 pitada de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 893.8 kJ / 213.6 kcal
- Białko
- 4.6 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 8.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 63.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguete de atum
Brak ocen
Rolinhos de salmão defumado
Brak ocen
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30 min
Risoto básico
30 min
Polenta cremosa
50 min
Moscow mule
1 godz.
Patê de queijos
5min
Pão pizza
2 Std. 30 Min
Leite de Amêndoas
Brak ocen
Sorvete de mandioca e coco
Brak ocen
Leite de coco
30 min
Sorbet de limão
8h 30min