Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g de aceite de oliva
- 170 g de cebolla en octavos
- 130 - 150 g de zanahorias en rodajas de 2 cm
- 70 - 90 g de apio en trozos de 2 cm
- 250 - 300 g de ramilletes de brócoli
- 50 g de hojas de espinaca frescas
- 300 g de calabacín con piel, en trozos de 3-4 cm
- 600 - 700 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 472 kJ / 113 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 14.2 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 681.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de calabaza y langostinos
45 min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1sa
Crema de guisantes a la menta
20 min
Crema de calabaza y manzanas al curry
40 min
Crema de brócoli y queso
40 min
Menú: Sopa de coliflor. Solomillo de cerdo con verduras al vapor y salsa de pera
1h 15min
Pastel de pescado y marisco con velouté y salsa verde
1sa 30 dk
Limonada
5min
Crema de verduras
1sa
Lentejas estofadas
3h
Tagliatelle de trigo sarraceno con ragout de verduras
1sa
Sopa francesa de cebolla
1sa