照燒豬肋排

照燒豬肋排

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 人份

Składniki

  • 豬肋排 一長排
    900 克
  • 清酒 塗抹用
  • 胡椒鹽
  • 青蔥
    2 根
  • 洋蔥
    ½ 顆
  • 白芝麻油
    20 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 切片
    30 克
  • 日式醬油
    200 克
  • 清酒
    200 克
  • 味醂
    200 克
  • 柴魚片 適量,裝入濾茶袋中
  • 冰糖粉
    100 克
  • 蜂蜜
    50 克
  • 白芝麻
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1957.8 mg
Białko 27.1 g
Kalorie 2783.3 kJ / 665.2 kcal
Tłuszcz 38.8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 33.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...