Urządzenia i Akcesoria
瑞典番紅花聖誕麵包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 個
Składniki
-
番紅花粉½ 茶匙
-
高筋麵粉 多備一些撒粉用250 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖25 克
-
乾酵母粉1 茶匙
-
牛奶90 克
-
蛋 (麵糰和刷上色用)2 顆
-
奶油 切塊25 克
-
葡萄乾 (大型)12 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
8 g
Kalorie
950.5 kJ /
228.2 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
37.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(下)
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan