梅干菜滷筍丁

梅干菜滷筍丁

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

  • 梅干菜乾 (梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎
    50 克
  • 乾香菇 (香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁
    8 克
  • 15 克
  • 切絲
    3 克
  • 竹筍 切丁
    160 克
  • 醬油
    30 克
  • 冰糖
    15 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 五香粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 277.7 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 201 kJ / 48 kcal
Tłuszcz 2.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...