Urządzenia i Akcesoria
梅干菜滷筍丁
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份
Składniki
-
梅干菜乾 (梅乾菜重量為泡水前重量),泡水,擠乾,切碎50 克
-
乾香菇 (香菇重量為泡水前重量),泡水,切丁8 克
-
油15 克
-
薑 切絲3 克
-
竹筍 切丁160 克
-
醬油30 克
-
冰糖15 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
五香粉1 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
277.7 mg
Białko
1.5 g
Kalorie
201 kJ /
48 kcal
Tłuszcz
2.7 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬食潮流
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan