Urządzenia i Akcesoria
牛油果鸡蛋燕麦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
燕麦片120 克
-
帕玛森奶酪 切小块(2-3厘米)60 克
-
水1400 克
-
蔬菜高汤酱1 汤匙
-
鸡蛋(每颗约53-63克) 清洗干净表壳4 颗
-
牛油果2
-
鲜榨柠檬汁1 茶匙
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
-
欧芹叶1 枝
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
257.5 mg
Białko
15.5 g
Kalorie
1553.2 kJ /
371.2 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
5.7 g
Węglowodany
29.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早餐燕麦
5 Przepisów
Chiny
Chiny