牛油果鸡蛋燕麦

牛油果鸡蛋燕麦

4.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 燕麦片
    120 克
  • 帕玛森奶酪 切小块(2-3厘米)
    60 克
  • 1400 克
  • 蔬菜高汤酱
    1 汤匙
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) 清洗干净表壳
    4 颗
  • 牛油果
    2
  • 鲜榨柠檬汁
    1 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 - 3 小撮
  • 欧芹叶
    1 枝

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 257.5 mg
Białko 15.5 g
Kalorie 1553.2 kJ / 371.2 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 5.7 g
Węglowodany 29.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...