风味鱼香腰片

风味鱼香腰片

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 人份

Składniki

  • 猪腰子
    200 克
  • 老抽
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 豆瓣酱
    20 克
  • 辣椒酱
    20 克
  • 土豆淀粉
    5 克
  • 菜籽油
    70 克
  • 去皮切片
    10 克
  • 蒜头 切片
    6 瓣
  • 京葱 切1厘米小段
    30 克
  • 10 克
  • 镇江醋
    10 克
  • 切末
    2 - 3 根

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1694.5 mg
Białko 18.8 g
Kalorie 2242.5 kJ / 536.5 kcal
Tłuszcz 44.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 5.4 g
Węglowodany 15.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...