Urządzenia i Akcesoria
风味鱼香腰片
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
猪腰子200 克
-
老抽5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
豆瓣酱20 克
-
辣椒酱20 克
-
土豆淀粉5 克
-
菜籽油70 克
-
姜 去皮切片10 克
-
蒜头 切片6 瓣
-
京葱 切1厘米小段30 克
-
糖10 克
-
醋 镇江醋10 克
-
葱 切末2 - 3 根
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1694.5 mg
Białko
18.8 g
Kalorie
2242.5 kJ /
536.5 kcal
Tłuszcz
44.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家庭小酒馆
15 Przepisów
Chiny
Chiny