茴香橙子沙拉

茴香橙子沙拉

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 块根茴香 和叶子一起,一切四
    250 克
  • 去皮,取肉,装饰用
    1 个
  • 新鲜欧芹 取叶
    3 枝
  • 特级初榨橄榄油
    20 克
  • 苹果醋
    15 克
  • 约½茶匙
    2 - 3 克
  • 黑胡椒粉
    3 小撮
  • 黄色无核小葡萄干
    10 克
  • 松子,烤熟的
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 616.7 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 478 kJ / 114 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...