Urządzenia i Akcesoria
豆汤捞饭
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
2 人份
Składniki
-
干燥白色鹰嘴豆30 克
-
水 浸泡用适量
-
水900 克
-
鸡汤冻 浓汤宝20 克
-
米 淘洗干净并沥干150 克
-
芋艿 去皮,切小块150 克
-
葱1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
6.9 mg
Białko
10.4 g
Kalorie
1542.5 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
78.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
免疫力补给站
21 Przepisów
Chiny
Chiny
节后健康吃
10 Przepisów
Chiny
Chiny