豆汤捞饭

豆汤捞饭

4.3 9 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 25 min
2 人份

Składniki

  • 干燥白色鹰嘴豆
    30 克
  • 浸泡用
    适量
  • 900 克
  • 鸡汤冻 浓汤宝
    20 克
  • 淘洗干净并沥干
    150 克
  • 芋艿 去皮,切小块
    150 克
  • 1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 6.9 mg
Białko 10.4 g
Kalorie 1542.5 kJ / 369 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 78.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...