
Urządzenia i Akcesoria
Bolo salgado de queijo e pera
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
12 doses
Składniki
-
noz70 g
-
queijo, semi-duro por exemplo, Gruyère, Manchego ou Emmental100 g
-
queijo Brie cortado em cubos (2 cm aprox.)100 g
-
manteiga cortada em cubos (1 cm aprox.), mais q.b. p/ untar100 g
-
leite70 g
-
natas60 g
-
ovos3
-
farinha tipo 55200 g
-
fermento em pó p/ bolos15 g
-
sal1 c. chá de
-
noz-moscada½ c. chá de
-
pera descascada, cortada em cubos (1 cm aprox.)200 g
-
queijo Gorgonzola amanteigado50 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
358.8 kcal /
1501.1 kJ
Białko
11.4 g
Tłuszcz
23.9 g
Węglowodany
25.5 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Sód
518.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Padaria doce e salgada
6 Przepisów
Portugalia
Portugalia