Urządzenia i Akcesoria
揚名四海黃金蝦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊100 克
-
油20 克
-
咖哩粉10 克
-
帶殼蝦 剪去蝦嘴和蝦鬚,去除腸泥250 克
-
魚露10 克
-
優酪乳 無糖100 克
-
蘿蔓生菜
-
麵包屑
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
563.8 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
508.3 kJ /
121.5 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
私房創意年菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan