Urządzenia i Akcesoria
Čokoládový coulant
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
10 kusů
Składniki
-
100 gramů hořké čokolády 50 -. 70 % kakaa
-
50 gramů másla plus na vytření košíčků
-
3 vejce
-
50 gramů cukru moučky
-
15 gramů hladká mouka
-
1 čajová lžička kypřícího prášku do pečiva
-
5 kousků hořké čokolády (navíc)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
2.6 g
Kalorie
603 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Čokoládové pokušení
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40 min
Čokoládový dortík s chilli
13 godz.
Čokoládový srnční hřbet
2 godz.
Dort latte-macchiato
3 godz. 30 min
Hrušky v červeném víně
3 godz. 20 min
Rýžová tortilla
Brak ocen
Pomerančový dresink s kari
5 min
Double čokoládové sušenky
45 min
Calzone se šunkou a rajčaty
2 godz. 50 min
Caribic shake
5 min
Panettone s čokoládou a pomerančem
3 godz. 30 min
Mangový stimul
10 min