Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů hořké čokolády, 50 -. 70 % kakaa
- 50 gramů másla, plus na vytření košíčků
- 3 vejce
- 50 gramů cukru moučky
- 15 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička kypřícího prášku do pečiva
- 5 kousků hořké čokolády, (navíc)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 603 kJ / 144 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Tłuszcz
- 9.2 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 Min
Okurkové lodičky s bulgurem a dýňovým rizotem
1h 15min
Jahodová terina s bílou čokoládou
24 Std.
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Hrušky s ořechovo-sýrovou pěnou
Brak ocen
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1 godz.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30 Min
Vanilková omáčka (Crème Anglaise)
15 min
Nugátová srdíčka
2 godz. 10 min
Brioška
8h
Čokoládový mousse
3 Std. 20 Min
Čokoládový marquise
2 godz. 10 min