紫薯拿鐵

紫薯拿鐵

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 紫地瓜 去皮切片,約1.5公分,(約1 根)
    100 - 110 克
  • 牛奶
    520 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 160.7 mg
Białko 9.7 g
Kalorie 878.6 kJ / 210 kcal
Tłuszcz 8.9 g
Błonnik 1.6 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 23.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...