Urządzenia i Akcesoria
蒜味魚露烤雞翅
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭30 克
-
新鮮青辣椒 (opcjonalnie)10 克
-
奶油20 克
-
油20 克
-
糖2 茶匙
-
醬油15 克
-
魚露15 克
-
蠔油15 克
-
水400 克
-
雞翅 (二節翅)500 克
-
香菜 切碎
-
檸檬 切四,擠汁用1 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
714 mg
Białko
23.1 g
Kalorie
1438.7 kJ /
343.9 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
8.4 g
Węglowodany
6.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起露營趣
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan