Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 650 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
- 250 g de agua mineral templada
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 762 kJ / 182 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de aceitunas
3h
Panecillos bretzel
5sa 30 dk
Pan rústico
2小时
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2 Std. 50 Min
Pan de ajoblanco y pasas
3 Std. 20 Min
Pan de maíz (Broa)
2 Std. 20 Min
Masa madre de trigo
96h
Pan de centeno con masa agria
154 Std.
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 Std.
Pan básico
3h 45 phút
Pan indio
45 min