Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 - 650 g de harina de fuerza
- 10 g de sal
- 250 g de agua mineral templada
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 762 kJ / 182 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 0.9 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Masa madre de trigo
96 Std.
Panecillos de queso de cabra
2h
Panecillos bretzel
5 godz. 30 min
Pan integral con salvado y ciruelas pasas
2h 50min
Panes de coco con pollo hoisin
55min
Pan rústico
2h
Cuernos de gacela
1h 30min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de pascua judío (Matzá) - Israel
20 Min
Pan nevado para el desayuno
2h 30min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15h
Pan básico
3h 45min