Urządzenia i Akcesoria
葡柚照燒鮭魚
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
薑5 克
-
蒜頭5 克
-
油10 克
-
乾辣椒 去籽1 根
-
醬油25 克
-
糖20 克
-
葡萄柚汁 新鮮,約半顆60 克
-
新鮮鮭魚片 輪切200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
746.9 mg
Białko
21.8 g
Kalorie
1315.5 kJ /
314.4 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
3.9 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心食療
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan