Urządzenia i Akcesoria
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 10 godz. 55 min
12 portions
Składniki
Rosemary Ice Cream
-
oat milk28 oz
-
rosemary3 sprigs
-
sugar2 oz
-
simple syrup (see Tip)7 oz
-
xanthan gum½ tsp
Apple Mousse
-
water15 oz
-
Granny Smith apples (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges36 oz
-
sugar divided7 ½ oz
-
agar-agar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
aquafaba (chickpea liquid, canned)11 oz
-
vegan whipping cream e.g. Silk®2 tsp
-
cream of tartar¼ tsp
-
xanthan gum½ tsp
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary, leaves only chopped1 tsp
-
brown sugar5 oz
-
rolled oats2 ½ oz
-
all-purpose flour5 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces5 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.4 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1847.8 kJ /
441.6 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
82.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sugar and Spice Cookies
1 godz. 40 min
Vanilla Yogurt
12 godz. 20 min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1 godz.
Maple Ice Cream with Almond Milk
13 godz. 20 min
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min
Butternut Queso (Matthew Kenney)
5 godz. 15 min
Raw Chocolate Cake
2 godz. 20 min
Chocolate Nice Cream
2 godz. 5 min
Blackberry Port Granita
6 godz. 30 min
Vegan Chocolate Cake
1 godz. 55 min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1 godz. 5 min