Urządzenia i Akcesoria
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 pieces
Składniki
Zucchini Cupcakes
-
zucchini cut into rounds (1 in.)8 oz
-
large eggs3
-
sugar8 oz
-
neutral oil e.g. vegetable, canola, safflower3 ½ oz
-
orange juice3 ½ oz
-
all-purpose flour12 oz
-
ground cinnamon2 tsp
-
baking powder2 tsp
-
baking soda1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
Cream Cheese Frosting
-
confectioners sugar12 oz
-
cream cheese diced8 oz
-
unsalted butter diced4 oz
-
vanilla extract1 tsp
-
zucchini slices, dehydrated, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
225 mg
Białko
3 g
Kalorie
1088 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Oatmeal Raisin Cookies
50 min
Banana Bread
1 godz. 50 min
Chocolate Icing (Ganache)
20 min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Blueberry Coffee Cake
1 godz.
Meyer Lemon Bars
40 min
Zucchini Bread
1 godz. 15 min
Cinnamon and Date Twist
50 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Spiced Butternut Squash Bundt Cake with Maple Glaze
1 godz. 5 min
Apple Fritter Bread
2 godz.
Blueberry Cobbler
1 godz.