Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zucchini Cupcakes
- 8 oz zucchini, cut into rounds (1 in.)
- 3 large eggs
- 8 oz sugar
- 3 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 3 ½ oz orange juice
- 12 oz all-purpose flour
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground cloves
Cream Cheese Frosting
- 12 oz confectioners sugar
- 8 oz cream cheese, diced
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tsp vanilla extract
- zucchini slices, dehydrated, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Honey Blueberry Cobbler
1 Std. 40 Min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 Std. 40 Min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2h 30 min
Bee Sheet Cake with Frosting
1h 25 min
Peach and Almond Ice Cream
8h 10min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2h
Delizie al Limone (Lemon Crinkle Cookies)
1h 30min
Banana Walnut Muffins
35 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Oatmeal Raisin Cookies
50 min
Apple Fritter Bread
2h