![Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0e4e9886-ccf3-40be-a423-f50d93d11d15/Derivates/941442e1-985b-46ec-8533-661909265340.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Zucchini Cupcakes
- 8 oz zucchini, cut into rounds (1 in.)
- 3 large eggs
- 8 oz sugar
- 3 ½ oz neutral oil, e.g. vegetable, canola, safflower
- 3 ½ oz orange juice
- 12 oz all-purpose flour
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp baking powder
- 1 tsp baking soda
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground cloves
Cream Cheese Frosting
- 12 oz confectioners sugar
- 8 oz cream cheese, diced
- 4 oz unsalted butter, diced
- 1 tsp vanilla extract
- zucchini slices, dehydrated, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 225 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Washington Baked Blueberry Oatmeal
1 Std.
Blueberry Coffee Cake
1 Std.
Crinkle Cookies
1 Std.
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 Std.
Banana Walnut Muffins
35 min
Peanut Butter Kiss Cookies
40 Min
Sugar Cookies
1 Std. 30 Min
Aloha Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Pumpkin Streusel Muffins
25 Min
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Apple Fritter Bread
2 Std.