Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 ouă mijlocii (53-63 g), cu coaja albă, reci
- oțet
- 20 g coji de ceapă roșie
- apă, pentru umplere până la marcajul de 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Amestec de legume prăjite (stir-fry)
30 min
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55 min
Submarine cu chifteluțe
55 min
Cafea Dalgona cu lichior irlandez
15 min
Cook fresh - Ro Team
2h
Lassi de cocos
5 min
Ouă de Paște vopsite în verde
Brak ocen
Ouă de Paște vopsite în galben
Brak ocen
Carne de miel gătită în două feluri, cu piure de morcovi și ghimbir și sos de vin roșu
5h 15 min
Salată de varză neagră și năut prăjit
25 min
Salată de cartofi cu ouă de prepeliță, capere și anșoa
30 min
Mazăre cremoasă cu jambon
30 min