Focaccia alle cipolle
TM6

Focaccia alle cipolle

5.0 (10 ocen)

Składniki

  • 710 g di acqua
  • 5 g di lievito di birra disidratato
  • 600 g di farina manitoba (13 g di proteine)
  • 17 g di sale
  • 65 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di succo di limone
  • 500 g di cipolle a listarelle (2-3 cipolle)
  • semola di grano duro q.b.
  • fiocchi di sale, a piacere

Wartości odżywcze
na 1 fetta
Kalorie
1159 kJ / 277 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
49.4 g
Tłuszcz
7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
2 g
Sód
676 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy