
Urządzenia i Akcesoria
Estrelas de amêndoa e caramelo
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
35 unidades
Składniki
-
açúcar100 g
-
amêndoa crua200 g
-
manteiga em peças100 g
-
natas50 g
-
farinha180 g
-
ovo1
-
açúcar250 g
-
natas c/ 30-40% de gordura200 g
-
água1030 g
-
sumo de limão1 c. chá de
-
manteiga s/ sal fria e se possível num só pedaço(20x40x10 mm aprox.)30 g
-
sal mais 1 pitada1 c. chá de
-
vinagre1 c. sopa de
-
chocolate p/ culinária partido em pedaços80 g
Wartości odżywcze na 35 unidades
Kalorie
5513.1 kcal /
23067 kJ
Białko
79.7 g
Tłuszcz
338.2 g
Węglowodany
575.1 g
Błonnik
38.6 g
Tłuszcz nasycony
153.4 g
Sód
2716.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Guloseimas de Natal
5 Przepisów
Portugalia
Portugalia