剝皮辣椒炒筊白筍

剝皮辣椒炒筊白筍

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 人份

Składniki

  • 青蔥 約2支
    45 克
  • 10 克
  • 新鮮筊白筍 削皮,縱切後斜切片 (約0.5公分厚)
    160 克
  • 新鮮黑木耳 剝小塊
    65 克
  • 剝皮辣椒 切段
    4 支
  • ¼ 茶匙
  • 15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 157.7 mg
Białko 3.7 g
Kalorie 418.3 kJ / 100 kcal
Tłuszcz 2.9 g
Błonnik 13.3 g
Tłuszcz nasycony 0.4 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...